Asunnon tiedot

  • Olohuone: sohva, lepotuoli, 4 hengen ruokapöytä, TV, Bluray/DVD -soitin, musiikkilaitteet
  • Kaksi makuuhuonetta: molemmissa huoneissa parisängyt, peitot, tyynyt, lakanat ja vaatekaappi
  • Kaksi kylpyhuonetta: 2 wc:tä, suihku, kylpyamme, pesukone ja pyyhkeet
  • Keittiö: keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, imuri, ruuanlaittovälineet ja astiat
  • Parveke, kattoterassi ja uima-allas: taittotuolit
  • Autotalli: autopaikka

Asunnosta löytyy hyvät ohjeet (kansiosta olohuoneen valkoisen kaapin hyllystä) laitteiden käyttämiseen ja olemiseen! Ohjeet löytyvät myös täältä.

Viilennyksestä ja lämmityksestä huolehtiin huoneistossa oleva ilmalämpöpumppu.

Sisäpihalla on taloyhtiön oma uima-allas ja rantaan matkaa, suoraa tietä, on 800m. Lähellä on useita rantoja ja rannoilla voi vapaasti mennä mihin haluaa ilman maksua. Aurinko voi myös ottaa talon katolla, jonne pääsee neljännestä kerroksesta portaat ylös. Avaimet löytyvät olohuoneen lasikupista. Katolle voit lainata eteisessä olevia taittotuoleja.

Huoneisto sijaitsee Torreviajan ytimessä, Calle Apolo kadulla, josta on helppo liikkua kaikkialle Torreviajan keskustassa. Läheltä löytyy useita ravintoloita ja erilaisia kauppoja. Lähin iso 24h kauppa löytyy rantaan päin ja ensimmäisestä kadunkulmasta vasemmalle ja iso kauppa katua ylös ja oikealle. Vastaavasti rantaan päin ja ensimmäisestä kadunkulmasta oikealle löytyy erinomainen leipomo, josta saat tuoretta leipää ja leivonnaisia. Isoihin kauppakeskus Habanerakseen ja Carrefour -tavarataloon matkaa on reilu kilometri. Samoin esimerkiksi vesipuisto (lähellä Habanerasta) ja rannan tivoli löytyy reilun kilometrin päästä. Linja-autoasemalle on matkaa 200 metriä. Torressa on edullista (esimerkiksi matka Carrefouriin maksaa 7€) ja luotettavaa matkustaa taksilla (kaikissa takseissa on mittarit).

IMG_0267IMG_0260IMG_0134IMG_0136IMG_0222IMG_0289